Negen maanden zwanger... het lijkt een lange tijd, maar voor je het weet, is het alweer voorbij! En wat is er mooier dan dat bolle buikje op beeld vast te leggen. Zo kan je jaren later nog steeds nagenieten van deze unieke periode.

Een zwangerschapsshoot gebeurt meestal tussen de 30e en 35e week van de zwangerschap. Dit kan zowel in studio als op een buitenlocatie naar keuze. En ook broertjes, zusjes en partner zijn welkom.
Heel fijne zwangerschapsshoot met een supersympathieke fotografe .
Dankjewel Veerle voor de prachtige herinnering aan deze unieke tijd!
Morgane, Isabelle en Arno
Hoeveel kost een zwangerschapsreportage? 
Ga je voor het basispakket, dan betaal je 195 euro. In dit pakket zit één uur fotoshoot op een buitenlocatie en 10 digitale beelden in hoge resolutie die je zelf kiest uit een online galerij.
Kies je voor het all-in pakket, dan betaal je 245 euro. In dit pakket zit één uur fotoshoot op een buitenlocatie en alle digitale beelden in hoge resolutie (minimum 40 beelden).
Ook in studio betaal je 195 euro. In ruil ontvang je 10 bewerkte beelden in hoge resolutie die je zelf kan kiezen uit een online galerij. Wens je nog meer studiobeelden aan te kopen, dan kan dat aan 10 euro per foto. De fotoshoot zelf duurt ongeveer één uur.
Zin in een zwangerschapsshoot? Boeken kan via veerle@saycheesetovee.be of via het contactformulier op deze website.
Terug naar boven