Trouwfeesten... I love it! Zoveel liefde op één dag, bruid en bruidegom in hun prachtige bruidsjurk en kostuum, iedereen goedgezind.  Ik word er altijd een beetje emotioneel van. En na de gezonde stress van het stadhuis komt de ontlading en is het party time. Nu de trouwfeesten in mijn vriendenkring wat achter de rug zijn (of zouden er toch nog een paar trouwen?), heb ik het geluk om toch nog naar trouwfeesten te mogen gaan, maar dan als huwelijksfotograaf.
Hoe verloopt een huwelijksreportage? Graag kom ik 's ochtends al langs en breng ik de kleine momentjes net voor de trouw in beeld. Bij de kapper, de make-up, het aantrekken van de bruidsjurk... Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie zich in alle rust kunnen voorbereiden.
Voor het belangrijkste moment in het stadhuis werk ik samen met een andere huwelijksfotograaf, zodat ik ongetwijfeld geen enkel moment mis. Zo hebben jullie achteraf een ruime selectie huwelijksfoto's die vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd zijn, een extraatje!
Veerle is een lieve fotografe die spontane foto's trekt, net wat we wilden!
Elke en Bram
Na het stadhuis trek ik er graag op uit met jullie tweetjes, of met de kindjes erbij. Dit kan op een locatie die jullie zelf kiezen of we bekijken samen waar de trouwshoot kan plaatsvinden. Even weg van de drukte, dit is jullie moment!
Ready to party? Ook de receptie, de genodigden, familiefoto's, de gerechtjes, de feestzaal en last but nog least de openingsdans, breng ik met veel plezier in beeld.
Hoeveel kost een huwelijksreportage? Ga je voor het ganse pakket (voorbereiding 's ochtends, stadhuis, trouwshoot op locatie, feest tot de openingsdans + een ruime selectie aan bewerkte trouwfoto's digitaal doorgestuurd), dan komt dit op 1890 euro (voor maximum 14 uur reportage). Je krijgt er bovendien een leuk filmpje bovenop. Ga je voor een deel van de reportage, dan komt het op 135 euro per uur.
Ga je binnenkort trouwen en had je graag meer info over een huwelijksreportage? Of wil je een reportage boeken? Stuur dan een mailtje naar veerle@saycheesetovee.be of laat een berichtje achter op het contactformulier op deze website.
Terug naar boven