Nog maar een paar daagjes uit de buik van mama en al op fotoshoot! Een newbornshoot gebeurt gewoonlijk rond de tien dagen na de geboorte. Dan laten baby's zich nog gemakkelijk in verschillende poses leggen. Hou daar dus rekening mee als je een newbornreportage wil boeken.
Een newbornshoot duurt gemiddeld twee à drie uur en vindt plaats bij mij thuis in Zottegem. Zo hebben we alle tijd en ruimte om je baby'tje tot rust te laten komen. Tijdens de newbornreportage kan je hier ook op je gemak je baby voeden en verschonen.
Hoeveel kost een newbornshoot? Voor een newbornreportage betaal je 225 euro. In deze prijs zit de fotoshoot van drie à vier uur en een ruime selectie aan bewerkte newbornfoto's die je in hoge resolutie digitaal krijgt doorgestuurd. Je hoeft je ook niets aan te trekken van kleertjes en accessoires. Ik beschik over heel wat achtergronddoeken, babypakjes, mutsjes, haarbandjes, .... Die kunnen we bij aanvang van de newbornshoot samen kiezen.
Echt genieten tijdens het bekijken van deze foto's! 1000x dankjewel Veerle voor deze mooie plaatjes ... 
Ons zie je zeker nog terug ...
Morgane, Isabelle en Arno
Mogen broers en zusjes ook mee op de foto? Dat kan zeker. We starten de newbornreportage met een aantal foto's van de baby met broer en/of zus. Nadien voorzie ik nog een sessie met het baby'tje alleen.
Wil je meer info over een newbornshoot of wil je er eentje boeken? Dat kan via veerle@saycheesetovee.be of via het contactformulier op deze website.
Terug naar boven