Kinderfotografie is helemaal mijn ding. Dat kinderen fotograferen niet altijd eenvoudig is, weet ik als geen ander. Ik heb hier zelf twee proefpersoontjes rondlopen. Dat ze tijdens een kindershoot niet altijd exact doen wat ik wil, vind ik absoluut niet erg. Want zeg nu zelf, we willen allemaal spontane foto's, waar onze kinderen op staan zoals ze echt zijn, toch?
We zijn aan het na-genieten!
Er zitten echt een aantal pareltjes tussen!
Jesse, Cas, Lotte, Fien en Robrecht
Een kinder- of familieshoot kan zowel op een buitenlocatie naar keuze of in studio. Als het mooi weer is trek ik graag met jullie de natuur in en zoeken we een plekje waar we ongedwongen aan de slag kunnen. Toch liever studiofoto's? Dan verwelkom ik jullie in mijn fotostudio in Zottegem.
Hoeveel kost een kindershoot? Zowel op een buitenlocatie als in studio betaal je
165 euro. Hiervoor krijg je bij de buitenlocatie een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie digitaal doorgestuurd. In studio ontvang je 10 bewerkte beelden in hoge resolutie die je zelf kan kiezen uit een online galerij. Wens je nog meer studiobeelden aan te kopen, dan kan dat aan 10 euro per foto. De fotoshoot zelf duurt ongeveer één uur.
In de lente, zomer en herfst kan je mij ook boeken voor een fotominisessie
 's avonds. Het licht is dan vaak heel mooi. We trekken dan een half uurtje de natuur in en maken spontane foto's van de kinderen en het hele gezin.
Hoeveel kost zo een minikinderreportage bij avondlicht? Hiervoor betaal je 95 euro voor een half uur fotograferen. Je mag 10 beelden kiezen uit een online galerij die ik nadien bewerk en in hoge resolutie doorstuur. Wens je nog extra beelden aan te kopen, dan kan dat aan 5 euro per foto.
En in de winter ben ik helemaal in voor een heerlijke kerstshoot tussen de kerstbomen. Ook hier kan je een minireportage boeken. Die kost ook 95 euro voor een half uur fotoshoot, inclusief 10 beelden die je zelf kiest uit een online galerij. 
Bedankt voor de uitzonderlijke mooie shoot!
We zijn erg tevreden 😊 Dante en Mateo hebben er ook een toffe namiddag aan overgehouden!
Leny en Federico
Als kinderfotograaf maak ik ook zeker tijd om foto's te nemen met het ganse gezin of de ganse familie.
Amai Veerle, echt heel mooie foto's! Zitten pareltjes tussen!
Voor herhaling vatbaar 😊
Elise en Cesar, Karen en Nick
Zin gekregen in een kinder- of familiereportage? Stuur dan een mailtje naar veerle@saycheesetovee.be of laat een berichtje achter op het contactformulier op deze website.
Terug naar boven