Kinderfotografie is helemaal mijn ding. Dat kinderen fotograferen niet altijd eenvoudig is, weet ik als geen ander. Ik heb hier zelf twee proefpersoontjes rondlopen. Dat ze tijdens een kindershoot niet altijd exact doen wat ik wil, vind ik absoluut niet erg. Want zeg nu zelf, we willen allemaal spontane foto's, waar onze kinderen op staan zoals ze echt zijn, toch?
We zijn aan het na-genieten!
Er zitten echt een aantal pareltjes tussen!
Jesse, Cas, Lotte, Fien en Robrecht
Een kinder- of familieshoot kan zowel op een buitenlocatie naar keuze of in studio. Als het mooi weer is trek ik graag met jullie de natuur in en zoeken we een plekje waar we ongedwongen aan de slag kunnen. Toch liever studiofoto's? Dan verwelkom ik jullie in mijn fotostudio in Zottegem.
Hoeveel kost een kindershoot? 
Ga je voor het basispakket, dan betaal je 195 euro. In dit pakket zit één uur fotoshoot op een buitenlocatie en 10 digitale beelden in hoge resolutie die je zelf kiest uit een online galerij.
Kies je voor het all-in pakket, dan betaal je 245 euro. In dit pakket zit één uur fotoshoot op een buitenlocatie en alle digitale beelden in hoge resolutie (minimum 40 beelden).
Ook in studio betaal je 195 euro. In ruil ontvang je 10 bewerkte beelden in hoge resolutie die je zelf kan kiezen uit een online galerij. Wens je nog meer studiobeelden aan te kopen, dan kan dat aan 10 euro per foto. De fotoshoot zelf duurt ongeveer één uur.
En in de winter ben ik helemaal in voor een heerlijke kerstshoot tussen de kerstbomen. 
Bedankt voor de uitzonderlijke mooie shoot!
We zijn erg tevreden 😊 Dante en Mateo hebben er ook een toffe namiddag aan overgehouden!
Leny en Federico
Als kinderfotograaf maak ik ook zeker tijd om foto's te nemen met het ganse gezin of de ganse familie.
Amai Veerle, echt heel mooie foto's! Zitten pareltjes tussen!
Voor herhaling vatbaar 😊
Elise en Cesar, Karen en Nick
Zin gekregen in een kinder- of familiereportage? Stuur dan een mailtje naar veerle@saycheesetovee.be of laat een berichtje achter op het contactformulier op deze website.
Terug naar boven