De lente, mijn favoriete seizoen! Niet alleen begint het stilaan beter weer te worden en kunnen we genieten van het eerste lentezonnetje. Maar de lente staat voor mij de afgelopen jaren steeds meer in het teken van communieshoots en lentefeesten! Kinderen die reikhalzend uitkijken naar hun grote dag en in hun mooiste outfit voor mijn lens komen te staan, fantastisch vind ik het. Een periode om blij van te worden!
Veerle gaat op zoek naar de perfecte setting ... En laat dat duidelijk zijn in het resultaat! 
Een zeer tevreden klant hier :-)
Elize, Evy en Stijn
Communieshoots gaan meestal door in de maanden maart, april en mei. We gaan dan samen op zoek naar een leuke locatie. In studio kan het ook al in februari.
Ooh waawwww!!! Wat een plaatjes!!!!
Tuur, Karen en Thomas
Hoeveel kost een communieshoot? Zowel op een buitenlocatie als in studio betaal je 165 euro. Hiervoor krijg je bij de buitenlocatie een ruime selectie bewerkte beelden in hoge resolutie digitaal doorgestuurd. In studio ontvang je 10 bewerkte beelden in hoge resolutie die je zelf kan kiezen uit een online galerij. Wens je nog meer studiobeelden aan te kopen, dan kan dat aan 10 euro per foto. De fotoshoot zelf duurt ongeveer één uur.
Een absolute aanrader, zeer professioneel, en een hele lieve fotografe, top met kinderen!
Benthe, Kirsten en Robby
Ook op het feest zelf ben ik graag van de partij! En breng ik met plezier het feestbeest, de genodigden, het kapotslaan van de pinata en alle bijzondere momentjes in beeld! Mijn tarief om je communie- of lentefeest te fotograferen is 135 euro per uur. Hiervoor krijg je een ruime selectie aan sfeerbeelden en portretten in hoge resolutie digitaal doorgestuurd.
Overtuigd van een communieshoot bij SaycheesetoVee? Boeken kan via veerle@saycheesetovee.be of via het contactformulier op deze website.
Terug naar boven